Term Dates

Content-WideTERMDATESSchool term and holiday dates
These dates, which include 5 teachers’ in-service training days, are based on the dates recommended by the Local Education Authority.

Autumn Term 2018

Inset Days in Autumn:

Autumn 1 Monday 3rd September 2018

Autumn 2 Friday 19th October 2018

First Day

*Half Term

Finish

Number of Days

Monday 3rd September 2018

Monday 22nd October- Friday 26th October 2018

Friday 21st December 2018

35 + 40 = 75

Spring Term 2019

Inset Days in Spring:

Spring 1 Monday 7th January 2019

First Day

Half Term

Finish

Number of Days

Monday 7th January 2019

Monday 18th February – Friday 22nd February 2019

Friday 5th April  2019

30 + 30 = 60

Summer Term 2019

Inset Days in Summer:

Summer 1 Monday 22nd July

Summer 2 Tuesday 23rd July

First Day

Half Term

Finish

Number of Days

Tuesday 23rd April 2019

Monday 27th May – Friday 31st May 2019

Tuesday 23rd July 2019

23 + 37 = 60

Total number of days = 195